Vinden van mensen en relatie

bowling uitjeNet als bij de plekken waar je leuke mensen tegen kunt komen, speelt ook de vraag bij welke activiteiten de kans het grootst is om leuke mensen te ontmoeten die bij jou zouden kunnen passen.

Bij activiteiten moet je denken aan alledaagse dingen die je zelf wil ondernemen, waarbij je ook nog eens leuke mensen kan ontmoeten. Er zijn ook wel speciaal op singles gerichtte uitjes en dingetjes, en dit kan best leuk zijn, maar op deze website proberen we vooral de activiteiten die bij het dagelijks leven horen te belichten.


 

Wat zal ik doen vandaag om iemand te vinden?

In eerste instantie is het natuurlijk het beste om zoveel mogelijk leuke dingen te doen, en als er mogelijkheden zijn om ergens aan mee te doen, om dit dan ook te doen. Net als bij de plaatsen voor ontmoeting, is hieronder een top 10 gemaakt van activiteiten die zoveel mogelijk natuurlijk zijn, maar wel voor contacten zorgen:

 

10 - als je keuze voor (nieuw) werk moet maken, richt je dan op grotere bedrijven met zoveel mogelijk gemixte mensen.

9 - internet, chatten, bloggen, en forums helpen je meestal niet echt verder in het vinden van een echte partner, Echte contacten ontstaan in het echte leven; maar je kunt internet wel goed gebruiken om je zelfvertrouwen op te krikken.

8 - zoek een leuke hobby waarbij je leuke contacten kunt opdoen en bijvoorbeeld beurzen hierover kunt bezoeken.

7 - ga een sport doen waar je verschillende mensen kunt ontmoeten, bijvoorbeeld fitness, dansen, etc. (wordt je ook meteen nog fitter van!) Kijk hier voor een goed overzicht van sporten.

6 - als je geen zin hebt om eruit te gaan om bijvoorbeeld boodschapjes te doen... ga toch gewoon!

5 - doe mee aan borrels, sportdagen, recepties en vrijgezellenfeesten en bruiloften als je de mogelijkheid hebt.

4 - regel familie of vrienden uitjes op plekken waar je mensen ontmoet maar je ook gezellig uit bent. (denk aan bowling, schaatsbaan, poolcentrum etc) En vergeet een leuk verjaardagspartijtje ook niet.

3 - zoek een leuke opleiding of cursus die jou intresse heeft. De kans is groot dat je gelijk gestemde tegenkomt.

2 - vraag en onderzoek, en wees open tegen mensen. In een winkel naar een product vragen is handig, helpt, en is geen ongewone zaak; ook niet als je het aan een leuk persoon vraagt!

1 - doe mee aan rondleidingen!

Bij het ondernemen van activiteiten zul je ook weer moeten blijven bedenken dat je met zelfvertrouwen meedoet, dat je gezien wordt, maar dat je niet teveel focust op het maar moeten vinden van een partner. Daar zijn de speeddate singlesreizen en andere mogelijkheden op gericht. Die kunnen heel leuk uitpakken, maar nogmaals, deze website wil je gewoon in algemene zin bewuster maken van de wereld rond relaties.