Ontmoeten van singles voor relatie of date

parkWaar kom je leuke mensen tegen? Dit blijft voor veel vrijgezellen, singles, onbezette mensen een belangrijke vraag. Antwoorden zijn er ook genoeg, want mensen zijn overal en de juiste mensen vaak niet op een plaats waar je ze aan het zoeken bent.

Belangrijk voor het ontmoeten van mensen is wel dat je er wel af en toe op uit gaat. En dat als je ergens naartoe gaat je bewust bent van het feit dat je gezien zal worden!

Bij het zoeken naar een partner is het de kunst om niet te veel te focussen op het zien van intressante mensen. Natuurlijk moet je hier wel rekening mee houden, maar ga hier gewoon niet geforceerd mee om.


Zeg me waar de jongens en meisjes zijn!

Hieronder dan toch een top tien van de plekken waar je grote kans hebt om de liefde van je leven te vinden:

10 - op kantoor ( ja die kennen we inmiddels allemaal wel, vandaar ook maar de 10e plek)

9 - op iemand anders zijn bruiloft of verjaardags feestje

8 - tijdens het sporten (fitness, hardlopen)

7 - op de fiets naar het werk (als dit een optie is; op de fiets zie je veel meer en gaat niet alles aan je voorbij)

6 - openbaar vervoer (het is uiterard niet ideaal die trein of bus, maar als het gaat om contact leggen toch altijd beter als de auto)

5 - cafe of terrasje (verplicht op het lijstje uiteraard, want je ontmoet er wel veel mensen natuurlijk)

4 - dansles! tja, het kan uiteraard lastig zijn maar als er meer singles meedoen en je een leuke groep hebt, dan is er wel snel intiem contact en aandacht voor elkaar.

3 - op een cursus of bijeenkomst. (vaak mensen met gelijke intresses, en vaak automatisch contact)

2 - op de bowlingbaan (lange tijd direct naast andere grote groepen, gegarandeerd contact)

1 - in de supermarkt (wel weer een inkoppertje, maar iedereen is er vaak, én je kan redelijk inschatten of iemand beschikbaar is of niet)

Bedankt bij veel van de plaatsen waar je komt dat je niet met een instelling moet gaan van 'zo snel mogelijk iets kopen, halen of doen en dan weer weg' zo ontneem je jezelf en anderen de kans voor ontmoeting.