Interesse en relaties uitbouwen

contactIs het zover dat je iemand bent tegengekomen waarmee goed contact is ontstaan, dan is het uiteraard van belang dat de interesse blijft, toeneemt en uitmond in iets moois!

In veel gevallen gaat dit allemaal wel vanzelf en voelen personen heel goed aan hoe je een relatie naar een volgende fase kunt brengen. Als je hier onzeker in bent dan zijn op deze pagina een aantal tips te vinden over wat je wel en niet moet doen in deze fase van een relatie.


Do's en dont's bij relaties

Hieronder een aantal tips, waarvan het in sommige gevallen de vraag is of deze wel helemaal opgaan in ieders situatie. De bedoeling is om bewust te zijn van de energie tussen twee personen en als het nodig is hier zorgvuldig mee om te gaan. Uiteraard is ieder mens anders.

Wel doen: - bellen of sms-en om contact te zoeken.

Niet doen: - blijven bellen of sms-en als je geen reactie krijgt.

Wel doen: - attent blijven en aandacht geven.

Niet doen: - je aandacht te veel naar jezelf ombuigen.

Wel doen: - snappen dat deze relatie nog alle kanten op kan.

Niet doen: - te snel iemand willen claimen.

Wel doen: - aangeven dat je de persoon leuk vindt.

Niet doen: - jezelf overdreven beschikbaar stellen.

Wel doen: - koesteren wat er leuk aan de relatie is.

Niet doen: - bang zijn dat het mis gaat.

Er is nog een hele lijst te verzinnen met dingen die je wel of niet zou kunnen doen, maar het gaat allemaal om de juiste balans en het gevoel wat jij er bij hebt. Als je iemand tegenkomt war je echt helemaal gek van bent, dan houdt niets je natuurlijk tegen om deze persoon flink te verwennen. Of deze persoon nu wel of niet oprecht is of de juiste partner is zal heus niet afhangen van hoe subtiel jij met je enthousiasme probeert om te gaan.